söndag 8 september 2013

Nu är det verkligen dags att göra något!

Egentligen har jag inget spännande att skriva om från den här veckan, vilket är ungefär det jag tänker skriva om nu. Både förra helgen och den här helgen har jag haft det bra här i Auckland med filmkvällar, fikor, övernattningar och allmänt mysigt med mina kompisar. Trots att det har varit bra börjar jag dock bli lite rastlös. Jag vill komma igång och göra saker nu!
Sista helgen i september har jag och Frida (svenskan jag har umgåtts mest med här) bokat in en resa till Rotorua, och helgen innan det kommer vi antagligen åka till Waiheke eller Hamilton. Jag har alltså saker att se fram emot, och trots att det bara är knappt två veckor kvar till första trippen ska äga rum vill jag så gärna börja göra och se lite nya saker att jag knappt kan vänta! Det har gått över två månader sedan jag kom och det känns som att jag knappt har gjort något alls, så det är kanske inte så konstigt. Tur att jag är här i ett år, hade jag bara planerat att vara här i ett halvår hade jag varit riktigt stressad nu över att hinna med allt jag vill göra!



Jättemysigt att spendera en regnig eftermiddag i en fåtölj på ett café, men nu är det dags att göra annat också...


...så det här blev helgens inköp (inte strumporna, de kom i ett mycket uppskattat paket hemifrån i fredags). Ja, jag åkte till Nya Zeeland utan en ryggsäck, vilket nog inte var mitt smartaste drag, men nu är det fixat så nu är jag extra redo och peppad på att dra iväg kommande helger!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar